fbpx

Skira i media

Idén som ger bättre affärer i en hel bransch. Skira är ett av länets snabbast stigande nya företag. Nu ansluter sig hundratals lantbrukare.
Skira har sedan starten successivt erbjudit lantbrukare i olika områden att använda den digitala marknadsplatsen. Nu tar de nästa steg och gör tjänsten öppen för alla.
Spannmålsbörsen Skira, som snart lanserar i hela Sverige, skördar fyra nya delägare. ”Det finns i dag ingen pristransparens i branschen”, säger vd:n Niklas Ericson.
Fler och bättre spannmålskvalitéer kan ge nya affärer på nya marknadsplatsen Skira. Det hoppas iallafall Felicia Bindekrans, marknadsansvarig.
Läget är svårbedömt, anser Felicia Bindekrans på spannmålsmäklaren Skira. Priserna i kronor och ören på Skiras auktioner har sjunkit den senaste tiden.
I september 2018 lanserades Skira Handel; en handelsplats för framförallt spannmål. Det är den första i sitt slag som är digital, neutral och transparant och på så sätt öppen. Felicia Bindekrans som är en del av Skira-teamet och som har vuxit upp i närheten av lantbruket
Entreprenörstävlingen Swedbank rivstart belönar hållbara affärsidéer som bidrar till ett bättre samhälle.
En handelsportal för spannmål på nätet. Det är företaget Skiras affärsidé som de vann pris för i veckan.